Woeste Willem

Woeste Willem

Op woensdag 30 september start de Kinderboekenweek met het thema En toen…..................  Wij gaan dan werken met het thema Woeste Willem aan de hand van het prentenboek wat gaat over een piraat.

De weektaken van vorige week lopen door tot en met dinsdag en vanaf woensdag mogen de kinderen zichzelf kleuren, tekenen en knutselen als piraat voor in het werkboek. Ze gaan ook werken met het ontwikkelingsmateriaal Oorzaak en gevolg en Samen praten.

In de speelhoek gaan we met de kinderen een piratenverblijf inrichten en hiervoor mogen ze vanaf donderdag spullen en kleding meebrengen. We willen de verrassing voor woensdag houden.

We zijn begonnen met het onder de aandacht brengen van het monstertje Zieme, die weet wanneer hij goed gewerkt heeft. De kinderen die in de kring iets mogen  laten zien en vertellen wat ze goed gedaan hebben, krijgen een sticker van Zieme van de juf.

We merken dat de kinderen zich steeds beter aan de klassenregels houden en de regel We geven elkaar complimenten zorgt voor een fijne sfeer in de groep.

 

Terug naar overzicht
Groep 1/2

Woeste Willem

Woensdag hebben we de Kinderboekenweek geopend met een ...

Groep 1/2

Vervolg van het thema Een ...

  Alle kinderen hebben enthousiast gewerkt aan de ...

Groep 1/2

Een nieuw schooljaar

We starten met het thema: Een nieuw schooljaar We zijn ...

Meerdere groepen

Frisse start!

Vanmorgen is er hard gewerkt op het schoolplein. Er is ...