Een dol-fijne start in groep 3

Hallo lieve mama's en papa's,

Na een heerlijke zomervakantie was het afgelopen maandag eindelijk zover! De eerste schooldag ... de eerste dag in groep ... een eigen tafeltje ... een eigen laatje met spulletjes erin ... nieuwe juffen ... een groot schoolplein ... spannend hoor!!

Ondertussen zijn we een paar dagen verder en is er al een heleboel gebeurd in onze klas. Zo hebben we de letter i en k geleerd en hebben we deze ook leren schrijven in ons schrijfboekje! De cijfertjes 1 en 2 zijn ook al aan de orde geweest. Tijdens de rekenles zijn we vooral bezig geweest met het leren tellen. Zoals de kinderen al zeiden ... 'moeten we nu alweer in een boekje werken'!! Maar spelen hoort er gelukkig ook nog 'een beetje' bij in groep 3! We hebben kennis gemaakt met de computer en de verjaardagskalender is in de maak ... Kortom, een druk gevulde week met veel indrukken!

Hieronder enkele praktische mededelingen:

- We gymmen op di van 12u45-13u45 en op do van 10u30-11u15.

- In onze gymtas zit: een korte broek, een t-shirt, gymschoenen, ev sokken

- Er zijn deze week 2 brieven mee naar huis gegaan over AVG regeling en overblijven. Graag deze brieven zsm mee terug naar school geven.

- Rapportmappen ook zsm mee naar school.

- Info-avond staat gepland op 3 september. Dan ontvangt u meer info over lezen, rekenen, schrijven en de werkwijze in groep 3. Tot dan!! Mocht u niet aanwezig kunnen zijn dan zou ik het op prijs stellen als u de dagen nadien even binnenloopt voor de hand-out op papier!

- In de week van 23 september staan de kennismakingsgesprekken gepland op di, wo en do. Meer info volgt.

Groetjes uit groep 3

 

Terug naar overzicht
Groep 3

Info

Beste ouders, Info avond/startgesprekken Wat fijn dat ...

Meerdere groepen

Kinderraad

Kinderraad De kinderraad is sinds vorig jaar actief op ...

Meerdere groepen

Feest!

Beste ouders, Komende week gaan de groepen 1 t/m 5 naar de ...

Meerdere groepen

Opening Schoolplein

Beste iedereen,  We hebben het afgelopen jaar met ...