Oud en nieuw meubilair

Beste ouders,

Op woensdag 18 maart worden we voorzien van nieuw meubilair. In de ochtend zullen de klaslokalen leeg geruimd worden door de kinderen en de groepsleerkrachten. In de groepen 1 en 2 moet er nog een speelhuisje worden afgebroken. De juffen uit de groepen 1/2 kunnen in de ochtend dus hulp gebruiken van enkele ouders.

Verder bent u in de mogelijkheid om een tafeltje en stoeltje te reserveren en we hebben ook enkele oude pc's die weg mogen voor 2 euro. U kan uw kind 2 euro meegeven naar school. De spullen worden dan gelabeld met een geel memoblaadje en kunnen op woensdag 18 maart om 12u30 afgehaald worden op school. Wat betreft de pc's ...
De computers worden geherinstalleerd, ons bovenschools besturingssysteem SKOOL verdwijnt van de computers. De computers kunnen wel nog gebruikt worden maar wij als school zijnde gaan niet meer een nieuw besturingssysteem zoals bijvoorbeeld Windows XP of Windows 10 installeren. Dit zullen ouders (en ook leerkrachten die een computer meenemen) thuis zelf moeten proberen. 
Lukt dit, dan kan je via internet daar altijd mee op Junior Einstein, je typecursus volgen en oefenen op Basispoort. Alleen daar willen wij als school niet garant voor staan. Vandaar dat de prijs ook maar €2,00 is. 
In de namiddag zoeken we vanaf 13u30 nog 6 hulpouders die ons willen helpen met het uitpakken en inruimen van het nieuwe meubilair. Mocht u willen helpen dan mag u dit laten weten door een mailtje te sturen naar: ilangens@skozok.nl

Mvg team St Joan

Terug naar overzicht