Dagje shoppen met juf Ine

Met juf Ine naar de stad!

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: met juf Ine naar de stad! Wekenlang had ik er naar uitgekeken en het had ons pap en mam heel wat centjes gekost, maar mijn wens om met juf Ine te gaan shoppen ging eindelijk in vervulling. Voor de gezelligheid had juf Ine haar dochter Janne nog meegenomen, erg leuk!

Aangekomen in Eindhoven vlogen we direct de klerenwinkels binnen. Bij de Zara, C&A, Bijenkorf en de Coolcat vlogen we de kledingrekken in, waarbij we bij de Coolcat onze megaklapper scoorde! 2 korte broekjes voor de prijs van één. Daar kon ik wel mee thuis komen! Van al dat winkelen kregen we lekkere honger en toen zijn we met z'n drieën gaan lunchen bij la Place. Erg gezellig! Tijdens de lunch twijfelden we of we bij de Zara alles wel gezien hadden en daarom zijn we daar nog even terug gegaan. Toen we zeker wisten dat we niets hadden overgeslagen zijn we met volle tassen terug naar huis gegaan.

Het was heel erg gezellig met juf Ine en Janne in de stad! Bedankt dat ik mee mocht. Laat de volgende veiling maar komen, dan kunnen papa en mama weer gaan sparen voor mijn volgende uitje met juf Ine!

Bedankt en de groetjes van Sam!

 

Terug naar overzicht