Lentemarkt

[NIEUW!]

Beste ouders,

Samen met de oudercommissie zijn we druk in de voorbereiding voor de Lentemarkt van zondag 26 mei. Tijdens de Lentemarkt zullen we een veiling houden. We zijn op zoek naar leuke ‘veilingstukken’.

Naast de werkjes van de kinderen en de standaard veiling stukken (een taart, een bon, een leuk cadeau) willen we ook iets verder denken. Wat kan uw bedrijf / baas voor ons betekenen? We willen voorkomen dat iemand achteraf zegt: “Had het maar gezegd, ik (ons bedrijf/ mijn baas/ schoonvader/ echtgenoot/ buurman of buurvrouw) had dit of dat ook wel aan kunnen bieden!”

Hierbij denken we aan een rondleiding, of kijkje achter de schermen bij een groot bedrijf, een workshop, een aanbieding voor een gratis tuinontwerp, een rondleiding bij de brandweer/het leger … … U begrijpt het wel. Met het geld wat we verzamelen gaan we samen met de kinderen op zoek naar nieuw en groter speeltoestel voor op het schoolplein. 

Heeft u dus iets lekkers, leuks of alternatiefs voor de LENTEMARKT dan graag contact opnemen met een van onderstaande leden van de werkgroep. Mirte (mamvankessel@hetnet.nl; 06-10296565), Inge (igroenen@hotmail.com; 06-20422039), Nicole (nicole.van.westerhoven@hotmail.com; 06-26342998) of Mark (mmadou@skozok.nl) 

Terug naar overzicht