Over Sint Joan

Welkom op de website van Basisschool St. Joan in Soerendonk.

Op deze website willen we u een indruk geven van het onderwijs op onze school en de activiteiten die we organiseren.

We willen kinderen begeleiden in hun zoektocht naar de wereld om hen heen. We zijn met elkaar de wereld. We willen die wereld ontdekken, de wereld in de school halen en met de kinderen “de wereld” intrekken.

Leren houdt voor ons meer in dan alleen het opdoen van kennis. We willen kinderen meer waardevols meegeven dat hen in het leven van pas komt.

Onze kerntaak is en blijft het geven van onderwijs. Door middel van goede instructie aan een klas of groep kinderen, het observeren van kinderen en het nastreven van heldere leerdoelen, werken we er hard aan om kinderen op een plezierige manier zo veel mogelijk te laten leren en ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar onze plannen voor de toekomst?

De school in beeld

In onderstaand fimpje geven we een korte rondleiding door onze school. Zo krijgt u alvast een eerste indruk van onder andere het gebouw, onze werkwijze en de sfeer op school.
Moet u binnenkort een keuze maken voor een passende school voor uw kind(eren)?
En wilt u graag een keer een kijkje komen nemen? Meld uw verzoek dan online aan en wij nemen z.s.m. contact met u op.